RASH

Larvik, Vestfold, Norway
To trøtte høns på tur. Argentina.Uruguay.Brasil.Peru.CostaRica.Guatemala.DenDomenikanskeRepublikk.Miami.California.NewYork. The Rashtour begins at january 2nd.

onsdag 31. mars 2010

vi er saa toffe!!

Hallo i stua.

Guess what!!! Vi folte for aa vaere litt sporty og ekstreme, saa vi tok like saa godt og hoppa 3000m i fallskjerm idag- og vi har det paa film ;)
Vi dro med to venner fra australia, som vi har blitt godt kjent med. har det mye moro med de.
Vi skulle originalt hoppe i fallskjerm paa tirsdag, og vi stod opp 7.30 for aa vaere klare til aa bli hentet kl 8. Vi ventet, og ventet, og trostet oss med at i Sor Amerika er de alltid treige, saa det her er helt vanlig. Til slutt kom det en bil, og vi jubla. Men gleden var kortvarig, det viste seg at de hadde overbooka/feilberegna litt, saa det var ikke nok plass i bilen, siden det satt folk der fra for. Endte med at vi maatte vente enda lenger, og etter 2 timer med venting kom endelig en bil rundt kl 10 og henta oss.. vi kjorte i en time til et sted utafor buenos aires, La Plata. Men naar vi var nesten fremme begynte det aa regne. vi satt inne i et hus og saa paa badass film mens vi ventet paa at vaeret skulle snu... til slutt maatte vi gi opp og dro hjem.. Saa idag (onsdag) stod vi opp 7.30 og maatte ikke vente lenger enn ca 15 min.. Vi kom bort og vaeret var fantastisk. Sola skinte og vi var overlykkelige. Anniken ville gaa forst og beit tenna sammen aa gikk ombord i det utrolig uventa lille flyet. Rine var nr 2, og Tanzy nr 3. Naar Nardi skulle hoppe, kom de ikke lenger enn til enden av flystripa for det svikta og de maatte snu og dra tilbake. 2 timers mekking paa flyet med en skrutrekker gjorde susen, og hele firkloveret fikk hoppet! Vi fikk hver vaar dvd og lo godt av aa se reaksjonene vaare.

Selve hoppet var utrolig. turen opp tok litt tid og de snakka som oftest spansk (noen var heldig og fikk med seg noen som kunne litt engelsk). naar vi naadde 3000m ble vi spent fast til partneren og satte paa de utrolig lekre brillene vi fikk. de aapnet dora og du ser ned og det er laaaangt ned!! du henger paa utsida, spent fast til han du hopper med og holder armene i kryss over brystet. du vet egentlig ikke naar du hopper for det er ikke du som bestemmer, du bare dingler paa utsida, spent fast til han andre. de tre forste sekundene tenkte vi at vi skulle do (ihvertfall var det slik for anniken), og vi hadde fritt fall i ca 30 sek. helt utrolig. det foltes helt feil og skulle hoppe ut fra 3000m hoyde, men det var helt klart verdt det. naar fallskjermen aapner seg flyr du rundt i sirkel i et par minutter for du lander paa bakken med skikkelig adrenalin kick!! Vi vil helt klart gjore igjen :)

Bortsett fra vaart lille spontane hopp, har vi sett oss litt rundt, hengt med vaare nye venner og kost oss. Fredag drar vi videre te Peru, Lima. Og paa lordag tar vi lokalfly over til Cuscu, hvor vi blir fram til den 9 april. Vi har booket togbill opp til machu picchu og en natt i Aguas Calientes. Vi satser paa og komme oss opp til Machu Picchu, vi maa bare vaere tidlig ute :) Men det ordner seg for snille jenter. bortsett fra machu picchu skal vi se oss rundt, spise grilla marsvin og drikke pisco sour! sikkert noen spontane utflukter, men det tar vi naar vi er der, kanskje det blir et nytt fallskjermhopp??!! :D


Snakkes! Vi skal oppdatere saa ofte vi kan :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar