RASH

Larvik, Vestfold, Norway
To trøtte høns på tur. Argentina.Uruguay.Brasil.Peru.CostaRica.Guatemala.DenDomenikanskeRepublikk.Miami.California.NewYork. The Rashtour begins at january 2nd.

mandag 15. mars 2010

Forelopig reiseplan!

Reisa vaar! (dette er bare et forste utkast, den forandres hele tida, vi er saa ubesluttsomme).

Naa er vi i Cordoba for de som ikke har skjont det. Vi kom hit 3. Januar.

26. mars reiser vi videre til Buenos Aires og skal bo der i en uke.

Vi skal bo paa hostel, og dele rom med to andre. CHECK IT OUT http://artfactoryba.com.ar/en/galeria.html


2. april reiser vi til Peru. Vi lander i Lima, og skal bo 1 natt paa hostel (http://www.thepointhostels.com/)


I Cusco satser vi paa aa bo paa The Point hostel der aa.

Vi skal da besoke Machu Picchu og spise grilla hamster!


10.april reiser vi til Costa Rica.

Vi skal vaere noen dager i Costa Rica (hvor lenge vet vi ikke), saa reiser vi videre oppover mot Mexico. Vi skal innom Nicaragua, Honduras, Guatemala og Belize (regner vi med, ruta er ikke helt sikker enda). Og vi satser paa noen dager i Mexico, mens vi er i naerheten!


8. mai flyr vi fra Guatemala City til Miami, hvor vi maa vaere i to dager for vi reiser ned til Den Dominikanske Republikk. Her skal vi nyte late dager paa stranda og feire 17.mai i bikini!


20.mai flyr vi tilbake til Miami, hvor vi skal vaere fram til 31. mai. Da er det DISNEYWORLD og andre godsaker paa lista.


31.mai drar vi som sagt videre, da skal vi til San Fransisco. Der skal vi innom vertsfamilien Rine bodde hos et aar. Vi skal te Hollywood, Chinatown, LA og massse mer (mer detaljert plan kan komme seinere, gidder ikke skrive alt naa).

Og seint 14 juni reiser vi til New York.


Vi lander i NY 15 Juni, tidlig paa morran. Her skal vi shoppe og nyte de siste dagene av turen for vi vender nesa hjem mot Norge 21. Juni!



Vi skal komme med et bedre og mer detaljert innlegg naar vi vet mer om reisa vaar, men forelopig er veldig mye usikkert. Vi googler og leser hver dag for aa finne ut hva som er best, og som lommeboka vaar liker.


Snakkas!

xoxoxoxoxo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar