RASH

Larvik, Vestfold, Norway
To trøtte høns på tur. Argentina.Uruguay.Brasil.Peru.CostaRica.Guatemala.DenDomenikanskeRepublikk.Miami.California.NewYork. The Rashtour begins at january 2nd.

fredag 12. mars 2010

Siden sist....



..har det ikke skjedd saa mye.


Vi har kommet oss hjem fra Buenos Aires og Punta del Este og tilbake til hverdagen.


..vi juger kanskje litt naar vi sier at det ikke har skjedd saa mye, for vi har jo faktisk faatt besok fra Norge!!


Tine, Tom og Elin kom paa besok (familien til Anniken, for de som ikke visste det).. De kom 3 dager etter vi kom hjem fra Buenos Aires. Tine sov sammen med oss paa Ellingrommet mens Elin og Tom tok inn paa hotell 5 min gange fra huset vaart. Vi fikk vist Tine hvordan man fester i Cordoba, paa 20 aarsdagen til Rine.... (ok, saa enda en ting har skjedd...) Vi dro paa et arrangement kalt "green fest", det var stor fest paa en golfbane, med 3 forskjellige dansegulv, alt til aere for Rine selvfolgelig.


Spiste gode middager bade hjemme og sammen med familien denne uken.. Anniken synes nok det var spesielt deilig aa se mamma, pappa og soster igjen, og at de var saa snille aa spanderte litt paa oss :) :) :)


Paa onsdag skulle vi ta en drink i byen men motte paa Martin (Hostel guy), kameraten vaar paa gaten og han spurte om vi ikke heller skulle bli med til hostellet(der han jobber nattevakter)... vi er jo ikke vanskelige aa be, saa vi kjope med oss litt drikke og satt oss sammen med han paa hostellet.. Der motte vi ogsaa to gutter fra Australia, han ene spurte hele tiden om ikke Rine kunne gaa paa ryggen hans.... (Ikke spor hvorfor...)


I dag er det to uker til vi drar, det er bade trist og deilig, trist aa forlate familien, men deilig aa begynne reisen skikkelig. Da er det ikke mer god grillmat paa kvelden eller dusj naar man vil, da er det livet som backpackere som gjelder.. Vi tenkte aa gaa 3 uker uten aa dusje for aa se reaksjonen til mennesker rundt oss! ;)
Rines bursdag!


Her gaar Rine oppa ryggen til han ene fra Australia...


Hasta la vista.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar