RASH

Larvik, Vestfold, Norway
To trøtte høns på tur. Argentina.Uruguay.Brasil.Peru.CostaRica.Guatemala.DenDomenikanskeRepublikk.Miami.California.NewYork. The Rashtour begins at january 2nd.

torsdag 18. februar 2010

Punta del Este!

Hei sveis!

Vi hadde en uke i Punta del Este. Vi var sammen med Pettersen familien og familien til Karina´s soster.
Utrolig deilig og se vannet og kjenne sand mellom taerne!! (tenker dere er misunnelig som bare kan ha sno mellom taerne!
God mat, ganske lik Argentina, Anniken fikk chorizo polsa si og Rine fikk tarmene! Vi har provd oss paa casino, men kan ikke skryte paa oss at vi var spesielt storspillere. Anniken var til og med saa flink at hun velvet et glass ol over rulettbordet. (litt rod i ansiktet kan du si). Prisene var ganske like som i Norge, det er her fiffen fra Sor Amerika drar paa ferie. Vi provde aa speide etter kjendiser, men vi kjenner ikke til saa mange kjendiser fra Sor Amerika. Vi saa ihvertfall ikke Shakira eller Maradona der. Taxi´ene var vel omtrent de fineste bilene vi saa i byen, kritthvite/beige biler uten ei eneste ripe. Vaeret var vi mindre heldige med, var en del regn. Men vi fikk da tid paa stranda i lopet av uka fordet. :) Store bolger og deilig saltvann! Vi kjopte oss to fine barne haandklaer og sola oss. Huset vi bodde i var veldig fint, vi delte et soverom med to enkelt senger og hadde eget bad. Vi hadde en fin uke i Punta. Siste kvelden vaar klarte vi derimot og forville oss utafor et utested for 16aaringer. Lite festlig. De var drita fulle og rava rundt. Hmm. Vi dro fort!


Her er noen bilder!!










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar