RASH

Larvik, Vestfold, Norway
To trøtte høns på tur. Argentina.Uruguay.Brasil.Peru.CostaRica.Guatemala.DenDomenikanskeRepublikk.Miami.California.NewYork. The Rashtour begins at january 2nd.

torsdag 18. februar 2010

Buenos Aires

Hei godtfolk!

Naa har vi hatt noen fine dager i Buenos Aires (over 1 uke faktisk). Vi har storkosa oss, og forelska oss i byen! God mat, hyggelige folk og ikke mangel paa ting og gjore. Vi har sett alt fra gravplass til tango til markeder.


Noe av det forste vi gjorde var og besoke La Boca, bohemstroket. Veldig fint omraade, masse fine og fargerike hus og folk, men litt turistpreget. Men saann er det bare, og det var goy og se. Naar vi skulle dra, kom en tangodanser bort og spurte om Rine ville posere for kamera. Endte med en god latter og mange lekre bilder. Anniken lo seg ihjel bak kamera og ble veldig imponert over Rine som klarte og holde maska.






Vi var ogsaa i Palermo, og Palermo Soho ble vaart faste sted og dra for aa ta en drink pa kveldene. Masse folk og god stemning.




Bak leiligheten vi bodde i laa det en park hvor det ble holdt marked hver lordag og sondag. Masse folk og boder, men ingenting falt vel egentlig i smak, saa vi bare kikket (budsjett vet dere). Vi satte oss ned paa grasset og horte paa en lokal musiker mens vi spiste sukkerspinn og sendte varme tanker til kjente og kjaere hjemme i Norge :)

Bare synd at vinden smelta sukkerspinnet fortere enn vi fikk spist det opp!



Vi besokte ogsaa havna, Puerto Madero. Der drista vi oss inn paa en restaurant som het Asia de Cuba hvor vi spiste sushi, ikke favorittmaten, men anniken spiser det gjerne igjen. Senere paa kvelden ble restauranten om til en av byens hippeste utesteder, det var goy.



Vi var ogsaa i Japansk hage, det var egentlig ganske skuffende, siden vannet var gronn/brunt og restauranten var stengt. Men men, sett er sett, vi er fornoyde fordet.



Vi var ogsaa paa bruktmarked, masse skrot og soppel, men ogsaa mange skatter. Kunne gjerne tatt med noen av de lekre vintage moblene hjem!! Men istedet endte vi opp med hvert vaart par med solbriller :)




Vi besokte ogsaa Evitas grav, den laa rett bak leiligheten. Hele kirkegaarden saa ut som en landsby, for gravene var som smaa hus. Her laa det alt fra presidenter til filosofer og andre kjente personer. Og etter litt leting fant vi Evitas grav (vi fulgte etter strommen av turister, og voila, Evitas grav).




Paa slutten av uka kom foreldrene til Anniken. Da var det klem og kos. Hehe. OG LAKRIS!! Det smakte utrolig godt! (Ingen her som liker lakris). Vi dro ut og spiste i Palermo, maten var god og pappa´n til Anniken betalte (fint naar man er paa budsjett!).



Det ble til og med et fint bilde ut av det hele!


Lomito, utrolig godt! Liker at det er indrefilet paa sandwichen!



Vi har ogsaa gaatt opp Santa Fe og shoppet, gatt langs havna og kikket paa det pene, brune vannet, spist mye god mat, sett masse fine statuer og bygninger (ikke forvent at vi kan alle navna). Naar vi kommer tilbake neste gang satser vi paa et besok i dyrehagen!


Det var Buenos Aires uka vaar, kort fortalt! :)




xoxo Rine y Anniken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar