RASH

Larvik, Vestfold, Norway
To trøtte høns på tur. Argentina.Uruguay.Brasil.Peru.CostaRica.Guatemala.DenDomenikanskeRepublikk.Miami.California.NewYork. The Rashtour begins at january 2nd.

tirsdag 2. februar 2010

umulig aa komme inn paa bloggen!

Det har vaert noe galt med bloggen vaar, saa vi har faktisk ikke hatt mulighet til aa oppdatere dere, sorry peeeps.
Siden sist har det skjedd mye!
Vi har fatt mange nye venner i Cordoba - saa vi har faktisk noe aa finne paa utenom aa ligge ved bassenget aa slappe av, sole oss, spise grillmat osv.
Lordag 24 januar var vi paa Metallica konsert - det var helt raatt! 10 000 mennesker inne paa Orfeo i Cordoba - 5 min gange fra huset vaart.
Vi har vaert i Buenos Aires, hvor vi saa baade bohemstroket, marked, ett par konserter, vi klarte ufrivillig aa snike oss inn paa en kunstutstilling via bakdora, gikk inn i en kirke og ble ufrivillig med paa en daap, provde aa faa taxien til aa kjore oss til MINT, isteden kjorte oss han ett helt annet sted (utesteder begge deler) og Rine hadde glemt legitimasjon, saa vi maatte faa en annen til aa kjore oss hjem for aa hente det og saa tilbake... men vi takker taxisjaaforen naa, for hans valg av utested. he he.
Vi har koset oss i gatene rundt palermo, spist is med farget kjeks.. og tilslutt har vi dratt til Uruguay paa "ferie" he he.. Kanskje det kalles ferie fra det som naa har blitt det hverdagslige i Cordoba.
Vi laerer nye spanske ord hver dag, men kan fortsatt ikke fore en samtale paa lenger enn 2 ord. Klarer aa bestille vann uten kullsyre og en 7up, men spor de om noe mer enn det saa sier vi bare JA!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar