RASH

Larvik, Vestfold, Norway
To trøtte høns på tur. Argentina.Uruguay.Brasil.Peru.CostaRica.Guatemala.DenDomenikanskeRepublikk.Miami.California.NewYork. The Rashtour begins at january 2nd.

fredag 7. mai 2010

LAST DAY IN CENTRAL AMERICA!

I dag er det vaar siste dag i mellom-Amerika. Vi kom til Guatemala city i sta, fikk mott Rines familie, - i alle fall 4 av familiemedlemmene, Ingrid, Karen, Sylcia og Ingrids datter Carmen. Vi har hatt en veldig koselig dag med lunsj HJEMME! Vi har ogsaa spist middag hjemme, og faatt brunost! Vi har laert enda mer om familien Sveinson.
Vi har vaert paa Caye Caulker i Belize, hvor vi hadde to fine netter, og to veldig vindfulle dager. Rine ble dronningen av CC og Anniken ble "smilie"prinsessen. Fikk oss en venn som ble forelsket i Rine og ville at hun skulle bli igjen og gifte seg med han... Rine var ikke veldig interessert, mannen hadde groper i kinna og gulltenner. TOFT! Da vi kom oss til Flores i Guatemala, og etter aa ha vaert aa sett Maya ruinene i Tikal skulle vi hjem og dusje.. da skjer det utrolige:
Kopi fra facebook:
Rine Sveinson rareste maaten aa "laane" ting paa spor du meg!

Anniken Haugen
ja, det kan jeg love deg!!!

Rine Sveinson
var ei dame som har gaatt gjennom hele bagen til anniken, laa i senga med trusa hennes paa (utenfor tightsen) og meg t-skjorta hennes paa. hadde tatt tannborsten hennes, og kastet "medisinene" vaare (nesespray og noen kremer) ogsaa har hun tatt ett par armebaand og et par gaver, men hun laante det bare da.. ikke noen tyv hun der. hadde forresten "laant" to poser med oliven fra hostellet og spist de ogsaa. noe glemt anniken?

Anniken Haugen
hu var britisk og etter fem minutter var hun visst en mote fotograf som bodde i LA-- knaska piller hele tida mens vi snakka med hu!!

Rine Sveinson
ja- hun er fashion fotograf i LA og er fra England. da jeg spurte om hun kunne engelsk saa svarte hun "litt". hun gikk gjennom lommeboka til anniken ogsaa, men anniken hadde bilde av noen andre der ... det var i alle fall ikke anniken - for hun var liten og tjukk.. (ja, annikens dykkersertifikat fra hun var 14 aar).

Anniken Haugen
herregud.. eneste hu fikk var et par truser.. men de vil jeg IKKE ha tebake

Anniken Haugen
beste var vel at hu var ikke helt samme str som meg... rine sin sekk rorte hu ikke!
...
Saa ja, der ser dere den historien.. Vi kom oss deretter til Antigua, hvor vi dro paa en kaffeplantasje den ene dagen (Ja, vi kan nok mer om kaffeplanter enn dere som leser denne bloggen her...) og opp vulkanen Pacaya, fikk sett litt lava og stjal noen lavasteiner.
Naa sitter vi i senga aa ser paa en av de 14 filmene vi kjopte i dag. hi hi
God natt og Miami venter oss i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar