RASH

Larvik, Vestfold, Norway
To trøtte høns på tur. Argentina.Uruguay.Brasil.Peru.CostaRica.Guatemala.DenDomenikanskeRepublikk.Miami.California.NewYork. The Rashtour begins at january 2nd.

mandag 18. januar 2010

Che Guevara, boller og sykdom.

Hola!

En liten update er vel paa tide.
Forrige uke begynte ikke saa spennende. Vi sola oss og gjorde det vi vanligvis pleier aa gjore. Vi var ute et par kvelder.
Paa onsdag stod vi for middagen, og disket opp med PANNEKAKER og BOLLER! yeei. eneste var at de smakte relativt daarlig. eller, de var helt greie. men melet vi hadde kjopt smakte heeeelt forferdelig. Vi begynte aa fole oss daarlige rundt torsdag, og laa i senga hele fredagen paa dagtid. Paa kvelden var vi bedt med i bursdag av noen venner. Det var en opplevelse i seg selv. Aldri blitt svingt rundt saa mye paa dansegulvet for. Aldri folt oss saa stive og rytmelose for. Her kan de riste paa rumpa for aa si det saann!!

Magen til Anniken begynte aa sjangle litt, og ryggen til Rine ble plutselig 90 aar gammel, noe som resulterte i at hele lordagen ble tilbrakt i senga (det var nok ikke pannekakene eller bollene som gjorde susen, rosa kylling elr noe ant snadder vi har klart aa spise ute er nok synderen). Naa driver vi aa tar et par piller for vi legger oss, for naa er vi lei av aa ligge inne hele tida.
Sondag fikk Vidar besok av Rune (Rine syns han ligner en smule paa CharterSvein.), en barndomsvenn fra Larvik. Det var helstekt geit paa menyen, Rine tok mot til seg og spise en halv porsjon. Anniken feiget ut med den daarlige magen sin, og koste seg i senga med knekkebrod. (hu hadde ogsaa en lengre prat paa skype)


Sondagskveld folte vi oss begge litt bedre og ble med Vidar og Rune paa discobowling. Det var festlig. Bowlingkulene henger i traader. fancy. de sleit som vanlig med navnet ANNIKEN. Rine ledet forste runde, men Vidar kom sterkt tilbake paa slutten og vant dermed forste runde. Anniken vant (utrolig nok) andre runde, og vidar vant igjen siste runde. Vi ankom Casa de 500kvm rundt halv tre (altfor seint for smaa piker). Det ble en runde med pilleglasset for vi la oss i de floyelsmyke sengene vaare.

Idag, altsaa mandag, har vi vaert og sett oss litt rundt, med en egen privatsjaafor/guide. Roberto Monguzzi, (golftreneren til Vidar) kom i den snertne lille bilen og hentet tre spente turister. Vi ankom barndomshjemmet til Che Guevara rundt 12, der saa vi mange bilder fra livet hans. kjekkere enn vi trodde. Vi kjopte oss en t-skjorte hver med Che og hver vaar Che hatt. Etterpaa satte vi oss ned paa cafe´n ved siden av. Der drakk Rune og Roberto cubansk kaffe, mens vi safet med appelsinjuice og 7up. Etterpaa kjorte vi videre til en kirke fra 1600 tallet. den var fin, men ganske sliten. halvparten av kirka er brent ned, og vi fikk egentlig ikke lov til aa ta bilder, men pytt pytt, vi er turister :)
Etterpaa kjopte vi noen fine postkort og noen herlige penner, med bokstavene R og A paa. hurra for souvenirer!! Etterpaa dro vi til Cordoba Stadium, som ble bygd for VM i 1978. Ikke akkurat vedlikeholdt saa bra siden den tid, ganske sliten den og! men goy aa ha sett det.


Idag faar vi servert lapskaus.

Hele denne uka skal vi faktisk "jobbe" litt. Hun ene barnevakta/hushjelpa har ferie, saa fra kl 16 skal vi passe Irene og Emma fram til Vidar og Karina kommer hjem fra jobb. det blir koselig, bortsett fra at vi ikke snakker saa mye spansk da, men vi klarer oss via tegnespraak og latter :)


hadebra!

3 kommentarer:

  1. Litt småironisk her og der, vel?

    SvarSlett
  2. det er ment ironisk enkelte steder ja. vi har ikke blogg for aa fornaerme noen/noe :)

    SvarSlett
  3. Hallo Trøtte Høns!
    Ser da ut som dere ikke lider noen nød akkurat...
    og en tarm-skylling i ny og ned skader ikke.....

    klem fra Tante Pose

    SvarSlett