RASH

Larvik, Vestfold, Norway
To trøtte høns på tur. Argentina.Uruguay.Brasil.Peru.CostaRica.Guatemala.DenDomenikanskeRepublikk.Miami.California.NewYork. The Rashtour begins at january 2nd.

onsdag 6. januar 2010

"De tre vise menn kom"


I gaar var nok en gang tid for litt shopping, vi dro inn til byen og paa det storste kjopesenteret her, vi tok oss ogsaa en tur ut i varmen, og ned til gaagaten. Ganske slitsomt i 30+!!! Paa kvelden var det grillings, denne gang sto pizza paa menyen. Grilla pizza=kjempegodt!
De tre vise menn skulle komme natt til 06.01 saa vi maatte sette ut skoene vaare, foran juletreet og sette ut drikke til dem og mat til eslene. Da fikk vi gaver tilbake. Vidar fikk badeshorts, Karina fikk kjole, Anniken fikk haarklype og Rine fikk ett kjede, jentene fikk boker, tegnesaker, hageredskaper, trommer osv.. Alt i alt ble vi veldig fornoyde.
Emma skjonner naa at vi ikke forstaar saa mye spansk, saa da hun kom inn til oss paa morran i dag bablet hun i vei paa spansk, og vi svarer bare aaahh, jaa, okei osv.. da skjonner hun at vi ikke skjonner noe, saa hun sa "de tre vise menn kom".. Da synes hun det var paa tide aa staa opp!
I dag skal vi bare slappe av, vaeret er ikke saa alt for bra, skulle bli ca 20 grader her i dag.

Chau!

2 kommentarer:

 1. Hei begge to.

  Vi følger med dere her oppe i det kalde nord. -18 i morges.
  Godt å høre at dere er vel i gang og har opplevd både supermarkedene og grillede oksetarmer. Det smakte visst bra. Jeg var nok svært skeptisk i begynnelsen jeg også.

  Ellers håper vi dere skriver litt om hvordan utviklingen går når det gjelder forholdet til jentene. Vi er selvsagt spente på hvordan dette går. Ha det bra så lenge. Kos dere.

  SvarSlett
 2. hihi, herlig herlig! høres ut som dere koser dere masse! pakker og greier tilogmed! heldiggriser! (er det en spesiell greie der borte eller?? med de vise menn?? artig iallefall!)
  spansken kommer nok snikende på dere etterhvert! ikke så enkelt i begynnelsen vil jeg tro!
  buena suerte
  Trine

  SvarSlett