RASH

Larvik, Vestfold, Norway
To trøtte høns på tur. Argentina.Uruguay.Brasil.Peru.CostaRica.Guatemala.DenDomenikanskeRepublikk.Miami.California.NewYork. The Rashtour begins at january 2nd.

lørdag 9. januar 2010

Vodka Speed!!

Hola amigos!
Naa ofrer vi noen dyrebare sekunder for aa sende noen varme tanker til Christian Sveinson, som antagelig ligger med ett blaatt oye hjemme i kulda! -mmmm- Vi sender litt varme hjem i senga di!!!!

Fra alvor til spok:
I gaar var det stooooort grillparty her, 17 stk i hagestua.. Vi grilla i 4 timer, og drakk masse vodka sour.. godtgodtgodt! Rundt ett tiden dro vi paa byen, som var ca 40 min unna huset vaart, til nabobyen og utestedet Zebra. Vi kom litt foer to, og det begynte aa fylle seg i halv 3 tiden.. Fernet/cola er ikke aa anbefale, smaker munnskyllevann, superpoppis her nede. Saa provde vi oss paa en sitrondrink, men endte opp med ett glass vodka og kanskje en teskje sitron! NAM haha, Anniken klarte ikke sin. Vi fant til slutt ut at vi heller skal begynne aa drikke vodka og speed ( nesten som redbull), blandinsgdosen er da 50/50! Vi ble veldig populaere da folk fant ut at vi var fra Norge, folk kom bort aa spurte "er det dere som er fra Norge :o ???" og tok masse bilder av oss, var skjortet vaart aapent???? hvis ikke er vi nok de nye Paris and Nicole!
Kom hjem klokka sju paa morran, og sto opp igjen klokka elleve, det resulterte til en lengre siesta midt paa dagen!
Naa er det tid for grillings igjen, og forhaapentligvis en tur ut paa byen!
hasta la vista baby!

1 kommentar:

  1. Jeg tror skjørtene var langt langt oppe.
    Hva er tidsforskjellen mellom Norge og Argentina? Eller får si England for min del. Jeg er skypeklar forresten.

    ;D

    SvarSlett